Blog

De keuze voor een online bookmaker

Ben je nog op zoek naar een online bookmaker? Grote kans dat je dan al bekend bent met het enorme aanbod. Wereldwijd zijn er vermoedelijk honderden online bookmakers, de één bekender dan de ander. Dat maakt de keuze voor een goede bookmaker er niet makkelijker op, want iedere ‘bookie’ heeft wel zijn goede en slechte punten. Wat vind jij belangrijk bij een bookmaker: is het de betrouwbaarheid, de service, bonussen of het aanbod in weddenschappen?

Hoe herken je een goede online bookmaker?

Het is niet eenvoudig om een goede gokaanbieder te vinden, zeker niet met het enorme aantal partijen waar jij je kan aansluiten. Hoe herken je de beste bookmakers uit het enorme bestand? Dat is onder meer mogelijk door je mening te baseren op de mening van professionele reviewsites. Op deze sites wordt een onafhankelijke review geschreven over vrijwel iedere bookmaker. Er wordt gekeken naar de betrouwbaarheid, betaalmethoden, service, weddenschappen, de gemiddelde quotering en de bonussen. Vrijwel alles dus, en daarnaast wordt de review ieder jaar ververst. Een online bookmaker die het vorig jaar nog slecht deed, kan het namelijk dit jaar best goed doen. Zodoende krijg je een afgewogen inzicht van de bookmaker die jij overweegt.

Scherm

Zelf op onderzoek uit

Wellicht heb je zelf al wat vooronderzoek gedaan. Het aanmaken van een account bij de bookmaker is doorgaans kosteloos, en zo krijg je al een goed beeld van de kwaliteit. Je kunt onder meer checken hoe de aanbieder omgaat met vragen van spelers (snelheid, veiligheid), en welke betaalmethoden aanwezig zijn om geld te storten op je account. Veel mensen kiezen echter op voorhand al voor een bookmaker die is gevonden door vrienden of familie. Logisch, want zij kunnen je als geen ander vertellen wat de algemene indruk is van de bookmaker. Wil je echter zelf de keuze maken, maak dan een afgewogen beslissing op basis van je eigen onderzoek én de reviews van onafhankelijke partijen.