Blog

Waarom wij vaker een cadeau moeten geven

Een cadeau geven is ontzettend leuk en krijgen al helemaal. En een gepersonaliseerd cadeau steekt daar weer met kop en schouders boven uit. Sinds de mensheid bestaat geven we elkaar al cadeaus. Maar wat is de achterliggende gedachte daarvoor? Wat zijn de redenen? Wij vertellen jou daar graag meer over. Lees dus snel verder.

Wederkerigheid

Zoals we aangaven geeft de mensheid elkaar al jarenlang cadeaus. Dit doen we om vriendschappen met elkaar op te bouwen en daarmee de onderlinge vriendschap of relatie te onderhouden of te verbeteren. Maar de achterliggende gedachte gaat nog wat dieper. Vaak geven wij iets aan een ander om vervolgens zelf iets voor elkaar te krijgen. Ik geef wat aan jou dan moet jij wat aan mij geven. Dat wordt wederkerigheid genoemd. En hoe leuk en effectief is het als jij het cadeautje kunt personaliseren naar de smaak van de ontvanger. Dit zorgt ervoor dat het geven van een cadeautje nog krachtiger wordt.

Cadeaupapier

Hedendaags worden cadeaus vaak ingepakt met inpakpapier. Logisch en dat begrijpen we. Maar hoe leuk is het als jij een cadeau kan geven of versturen waarvan de buitenkant al gepersonaliseerd is. Zorg dat de ervaring rondom het eerste moment van ontvangst en het moment van uitpakken optimaal mogelijk zijn voor een onuitwisbare herinnering.

Welk cadeau is geschikt?

Iedereen herkent het volgende moment. Iemand is jarig, geslaagd of herstellende van een zware blessure. Je wilt diegene een schappelijk cadeau geven, maar wat is vervolgens een leuk cadeau? Dat is iets waar iedereen altijd mee worstelt. Met de gepersonaliseerde cadeaus van THNX kan jij kiezen uit een uitgebreid assortiment aan cadeaus. Ze zijn vervolgens ook nog eens via de post te versturen, omdat ze door de brievenbus passen. Een win-winsituatie. Bestel nu gemakkelijk online en wij regelen de rest voor jou!