Blog

Ontdek de beste groente- en fruitgroothandel voor jouw restaurant

Als er een ding belangrijk is in een restaurant zijn het wel verse producten. Je wilt je klanten immers alleen het beste eten voorschotelen. Verse groenten en fruit zijn dan ook een absolute must voor elk restaurant. Om kwalitatieve groenten en fruit in te kopen kun je het beste samenwerken met een Horecagroothandel groente en fruit. Een groothandel heeft namelijk door zijn contacten en leveranciers vele hoeveelheden groenten en fruit beschikbaar. Vaak importeren ze deze groenten en fruit van over de hele wereld. Met behulp van een streng kwaliteitsprogramma leveren ze de groenten en fruit in topconditie bij jouw horecazaak af.

Waar vind je een geschikte groente- en fruitgroothandel

Als je momenteel nog niet samenwerkt met een groente- en fruitgroothandel raden we je aan om dit zeker te doen. Maar waar vind je zo’n groothandel? Via een Google search kom je vaak al een heel eind. Zo kun je zeer snel groothandels bij jou in de buurt vinden. Baseer aan de hand van de reviews en het assortiment of de groothandel mogelijk interessant is. Vervolgens is het verstandig om een afspraak in te plannen met de groothandel om de mogelijkheden te bespreken. Bovendien is het wereldje van groothandelaren relatief klein. Via connecties binnen de horeca kun je dus ook altijd rondvragen naar een geschikte groente- en fruitgroothandel.

De nieuwe trend: een avocado groothandel

Als je dit item in je restaurant serveert weet je vast en zeker hoe populair die is, de avocado. Sinds een aantal jaren is deze vrucht uitgegroeid tot een van de populairste etenswaren onder consumenten. Niet zo vreemd want de avocado is ontzettend veelzijdig. Werk je dus veel met avocado’s, dan is het wellicht verstandig om samen te werken met een avocado groothandel. Zij kunnen je voorzien van de allerbeste avocado’s. Zo serveer je altijd een heerlijke guacamole met nacho’s of een avocado toast aan je klanten.